Finikor Brilliant


Finikor Brilliant maalipinnan suoja on kokonaan uudenlainen verrattuna muihin menetelmiin, se ei ole vaha eikä kiillotusaine eikä se sisällä silikonia. Se korvaa kaikki muut maalipinnan hoidot. Perinteisten autovahojen antama suoja on lyhytikäinen. Tämä johtuu paljolti siitä, että ne kaikki ovat vesipohjaisia, sisältäen vettä n. 20‑60%. Vesipohjaisten autovahojen jättämä suojakalvo jäätyy ja halkeilee pakkasessa, lämpimässä sen kalvo kuivuu ja kesii. Tästä johtuen suojakalvo "katoaa" ilman että autonomistaja voi tehdä asialle mitään. Lisäksi useiden vahojen sisältämä silikoni aiheuttaa paikkamaalaukselle vaikeuksia. Finikor Brilliant menetelmän raaka-aineiden osalta on lähdetty aivan eri tavalla hakemaan pysyvämpää lopputulosta. Koko käsittely on sarja raaka-aineita, joiden tehtävänä on täydentää toisiaan. Brilliant-käsittely voitti Tekniikan Maailma-lehden autojen kestovaha-vertailun 8/2008

Innovatiiviset uuden sukupolven autonhoitotuotteet. Jatkuvassa kehitystyössä on hyödynnetty nanoteknologian suomia ylivoimaisia ominaisuuksia.
Teemme Venture Shield kiveniskusuojauksia takuutyönä tarpeiden ja toiveiden mukaan räätälöitynä.
Tarjoamme nyt SMARTSERVICE:n konseptin mukaista nahkaverhoilujen korjauspalvelua Keski-Suomen alueella.
Meiltä kaikki tarvittavat ajoneuvojen hoitoon liittyvät palvelut nykyaikaisin menetelmin sekä perinteisempiä kestopinnoitteita.
Facebook Finikor Rahoitus