GlossPoint - Autojen pintakäsittelyjen erikoisliikeGlossPoint - Autojen pintakäsittelyjen erikoisliikeGlossPoint - Autojen pintakäsittelyjen erikoisliikeUntitled Document

RESURS BANK -RAHOITUS PDF-LUOTTOHAKEMUKSELLA


Asiakas avaa sähköisen luottohakemuskaavakkeen painamalla ”Tee luottohakemus täällä”-linkkiä. Luottohakemuskaavake on PDF-muodossa. Luottohakemuskaavakkeen internet-osoite lähetetään yritykselle ja yritys lisää itse linkin nettisivuilleen muun tekstin ohella.

Asiakas täyttää luottohakemuskaavakkeen vaaditut tiedot ja painaa Lähetä-ruutua. Hän saa tiedon ruudulleen, että hakemus on lähetetty ja että alustava luottopäätös lähetetään asiakkaan luovuttamaan sähköpostiosoitteeseen 24 tunnin kuluessa. Tarvittavien merkintöjen puuttuessa asiakas saa virheilmoituksen puuttuvista tiedoista.

Jos asiakkaan luottohakemus hyväksytään, häntä pyydetään käymään toimipisteessä allekirjoittamassa hyväksytty luottosopimus. Asiakasta pyydetään ottamaan mukaan hänen saamansa sähköpostivastaus, mutta se ei ole välttämätöntä. Riittää, että asiakkaalla on mukanaan henkilötodistus.

Suosittelemme, että asiakas käy allekirjoittamassa luottosopimuksen 30 päivän sisällä.

Toimipiste saa asiakkaan myönnetyn luottosopimuksen esille Yrityspalveluiden Jonokysely-toiminnon avulla asiakkaan henkilötunnuksella. Tämän jälkeen käytäntö on sama kuin tavallisten myönnettyjen luottohakemusten kanssa ja tili on käyttövalmis välittömästi sopimuskappaleiden tulostamisen jälkeen.

Innovatiiviset uuden sukupolven autonhoitotuotteet. Jatkuvassa kehitystyössä on hyödynnetty nanoteknologian suomia ylivoimaisia ominaisuuksia.
Teemme Venture Shield kiveniskusuojauksia takuutyönä tarpeiden ja toiveiden mukaan räätälöitynä.
Tarjoamme nyt SMARTSERVICE:n konseptin mukaista nahkaverhoilujen korjauspalvelua Keski-Suomen alueella.
Meiltä kaikki tarvittavat ajoneuvojen hoitoon liittyvät palvelut nykyaikaisin menetelmin sekä perinteisempiä kestopinnoitteita.
Facebook Finikor Rahoitus