Brilliant Plus - Cilajet

Finikor Brilliant Plus, joka muualla maailmassa tunnetaan nimellä Cilajet on alunperin mm. Boeingin hyväksymä ilmailualan tuote. Nyt tämä ilmailualan ääriolosuhteisiin kehitetty pinnoitemenetelmä on sovellettavissa autojen maalipintojen suojaksi. Se ei ole kuin perinteiset autovahat tai PTFE-pinnoitteet, joita yleisesti käytetään autojen maalipintojen suojana ja ulkonäön viimeistelijöinä, vaan ammattilaisten tekemä ”Aviation grade”-tason suojapinnoite maalatuille ja metallipinnoille.

Cilajet on ainutlaatuinen ruosteenestopigmentoitu kaksikomponenttinen epoksipolymeeritiiviste, joka suojaa autoasi erilaisilta ympäristön rasitteilta, jotka voivat tuhota sen maali- ja metallipintoja. Cilajet-käsitelty auto on turvassa lintujen jätöksien, puiden mahlan, happosateiden, tiesuolan, pien, kovan veden aiheuttamien saostumien, teollisuuslaskeumien, jarrupölyn, jne. haitallisilta vaikutuksilta. Cilajet antaa ylivoimaisen suojan ja peilimäisen, viimeistellyn ulkonäön maali- ja kirkaslakka- sekä alumiini- ja kromipinnoille.

Cilajet tarjoaa vertaansa vailla olevaa suojaa, loistavaa kiiltoa ja helppohoitoisuutta kaikille ajoneuvoille, olivatpa ne uusia tai vanhempia, omistus tai leasing autoja. Cilajet auttaa autoasi pysymään edustuskunnossa vuosia, tuoden myös lisäarvoa auton jälleenmyyntiin.Cilajet (Finikor Brilliant Plus) -pinnoitteet Suomessa vain Finikorin valtuuttamilta käsittelijöiltä. Takuuajat Suomessa alle kaksi vuotta vanhoille autoille kolme vuotta ja kaksi vuotta vanhemmille autoille kaksi vuotta.

Testituloksia:

  

Lisätietoa Cilajet:sta valmistajan virallisilta nettisivuilta: www.cilajet.com

 

Innovatiiviset uuden sukupolven autonhoitotuotteet. Jatkuvassa kehitystyössä on hyödynnetty nanoteknologian suomia ylivoimaisia ominaisuuksia.
Teemme Venture Shield kiveniskusuojauksia takuutyönä tarpeiden ja toiveiden mukaan räätälöitynä.
Tarjoamme nyt SMARTSERVICE:n konseptin mukaista nahkaverhoilujen korjauspalvelua Keski-Suomen alueella.
Meiltä kaikki tarvittavat ajoneuvojen hoitoon liittyvät palvelut nykyaikaisin menetelmin sekä perinteisempiä kestopinnoitteita.
Facebook Finikor Rahoitus