Kiillotus


Kiillottaminen on pohjatyön tekemistä vahausta tai kestopinnoitetta varten. Koneellisessa kiillotuksessa maalipinnasta poistetaan likaa, pinttymiä, naarmuisuutta, ym. Nykyaikaiset automaalit kuten Ceramic Clear Coat, UV ja UHS asettavat erityisiä vaatimuksia hyvän lopputuloksen aikaan saamiseksi. Muodissa olevat tummat värisävyt lisäävät vaikeusastetta ja vaativat useamman kiillotuskerran eri aineilla, koneilla ja laikoilla, että naarmuisuus ja hologrammit eivät valmiissa pinnassa näkyisi. Niin koneet, laikat kuin myös kiillotusaineet on oltava tarkoitukseen sopivia ja itse kiillottajan ammattiinsa pätevä. GlossPointin osaava henkilökunta ammattilaislaitteineen, CarPro:n huippukemikaaleineen takaavat laadukkaan kiillotustyön. Kiillotettu maalipinta tulee aina suojata vahaamalla tai kestokäsittelymenetelmin.

hinnat alkaen 160€

Innovatiiviset uuden sukupolven autonhoitotuotteet. Jatkuvassa kehitystyössä on hyödynnetty nanoteknologian suomia ylivoimaisia ominaisuuksia.
Teemme Venture Shield kiveniskusuojauksia takuutyönä tarpeiden ja toiveiden mukaan räätälöitynä.
Tarjoamme nyt SMARTSERVICE:n konseptin mukaista nahkaverhoilujen korjauspalvelua Keski-Suomen alueella.
Meiltä kaikki tarvittavat ajoneuvojen hoitoon liittyvät palvelut nykyaikaisin menetelmin sekä perinteisempiä kestopinnoitteita.
Facebook Finikor Rahoitus