Kestokäsittelyt


Maalipinnat tarvitsevat aina suojakseen jotakin. CQuaretz Finest ja Cilajet (Finikor Brilliant Plus) edustavat tahoillaan tämän päivän huipputeknologiaa. Cquartz Finest, kokonaan epäorgaanisista aineista luotu nanoteknologian ihmetuote ja Cilajet, ilmailualan ankarista olosuhteista maanpäälliseen ajoneuvokäyttöön jalostettu epoksipolymeeripinnoite.

Valtuutettua kestokäsittelyä

CQuartz Finest -pinnoitteella on valmistajan myöntämä kirjallinen takuu. Pitääkseen CQuartz Finest -pinnoitteen mahdollisimman korkeatasoisena ja suojatakseen asiakkaitaan mahdollisilta ”piraattitekijöiltä” on CarPro valtuuttanut kaikki CQuartz Finest käsittelijänsä. CQuartz Finest pakkaukset ovat yksilöllisesti sarjanumeroituja ja niiden myyminen tai luovuttaminen ulkopuolisille on kielletty. Valtuutuksen saaminen edellyttää mm. korkeaa ammatillista osaamista, toimimista alalla määrätyn vähimmäisajan ja sitoutumista tekemään vain parasta mahdollista laatua. Näillä toimilla varmistetaan, että pinnoite on tehty oikeaoppisesti aidoilla CarPron CQuartz Finest -aineilla, tuotetuki ja takuu toimivat valmistajan edellyttämällä tavalla.

Valtuutuksesta kertovat sertifikaatit ovat nähtävillä CQuartz Finest -käsittelypisteissä.

  

Varmista aitous

Kun valitset autollesi CQuartz Finest-käsittelyn varmista, että tekijällä on CarPron myöntämä CQuartz Finest -käsittelijän lisenssi ja saat mukaasi sarjanumeroidun, pinnoitteen tekijän sekä auton omistajan / haltijan tiedoilla täytetyn takuutodistuksen.

Finikor Brilliant Plus – Cilajet (takuu 2-3 vuotta) käsittelyjä tekevät Suomessa ainoastaan FINIKOR:n valtuuttamat käsittelijät.

Jyvässeudulla valtuutettu CQuartz Finest- ja Brilliant Plus Cilajet – käsittelijä on GlossPoint
CQuartz Finest- ja Brilliant Plus Cilajet myynti myös Autosuojaamo Haarniska Oy

 

Myös perinteisemmät kestokäsittelyt, Finikor Brilliant ja Zirconite Protection System pitävät vielä pintansa ja ovat varteen otettavia vaihtoehtoja, jos harkitset vaha- ja polymeeripohjaisia maalinsuojakäsittelyjä. Näistä pinnoitteista on meillä vuosikymmenien kokemus ja saat ne vakuuttavalla ammattitaidolla tehtynä. Pinnotteiden keston takaa parhaimmin huolellinen pesu- ja jatkokäsittelyohjeiden noudattaminen.

Innovatiiviset uuden sukupolven autonhoitotuotteet. Jatkuvassa kehitystyössä on hyödynnetty nanoteknologian suomia ylivoimaisia ominaisuuksia.
Teemme Venture Shield kiveniskusuojauksia takuutyönä tarpeiden ja toiveiden mukaan räätälöitynä.
Tarjoamme nyt SMARTSERVICE:n konseptin mukaista nahkaverhoilujen korjauspalvelua Keski-Suomen alueella.
Meiltä kaikki tarvittavat ajoneuvojen hoitoon liittyvät palvelut nykyaikaisin menetelmin sekä perinteisempiä kestopinnoitteita.
Facebook Finikor Rahoitus