Päältäpesut


Suoritamme päältäpesun aina käsin pesuna, joka on autosi maalipinnan kannalta ehdottomasti hellävaraisin ja silti tehokkain menetelmä. Esihuuhtelussa käytämme tarpeen mukaan liuotinta tai shampoota. Tämän jälkeen auto pestään käsin sienellä ja hoitavalla autoshampoolla, jonka jälkeen huuhtelu. Päältä pesumme sisältää aina ovien välien pesut sekä vannepesun tarvittaessa. Pesuun kuuluu myös maalipinnan ja ovien välien kuivaus.

Hinnat alk.25€IronX-pesut

Normaalin päältäpesun lisäksi poistamme teollisuuspäästöjen ja jarrupölyn tuomat metallisaasteet maalipinnoista. Pintojen puhtaus varmistetaan synteettisellä savella ja suojataan CarPron ReLoadilla. Lue lisää IronX -puhdistusaineista CarPro-osiossamme.

Hinnat alk. 40€, 

Käyttämämme liuotin- ja alkaalipesuaineet ovat Concept Chemicals:n valmistamat. Concept Chemicals on sitoutunut kehittämään käyttäjä – ja ympäristöystävällisiä tuotteita. Kaikki Concept Chemicals:n pesuaineet ovat EU:n standardien mukaisesti biologisesti hajoavia. Kaikki tuotteet valmistetaan ISO9001 laatujärjestelmää noudattaen.

Innovatiiviset uuden sukupolven autonhoitotuotteet. Jatkuvassa kehitystyössä on hyödynnetty nanoteknologian suomia ylivoimaisia ominaisuuksia.
Teemme Venture Shield kiveniskusuojauksia takuutyönä tarpeiden ja toiveiden mukaan räätälöitynä.
Tarjoamme nyt SMARTSERVICE:n konseptin mukaista nahkaverhoilujen korjauspalvelua Keski-Suomen alueella.
Meiltä kaikki tarvittavat ajoneuvojen hoitoon liittyvät palvelut nykyaikaisin menetelmin sekä perinteisempiä kestopinnoitteita.
Facebook Finikor Rahoitus