GlossPoint - Autojen pintakäsittelyjen erikoisliikeGlossPoint - Autojen pintakäsittelyjen erikoisliikeGlossPoint - Autojen pintakäsittelyjen erikoisliikeUntitled Document

FINKOR-RESURS BANK -rahoitus


Olemme yrityksemme alkuhetkistä saakka tehneet tiivistä yhteistyötä autosuojauksen pioneerien, Suomen Ruosteenestoliikkeiden Osuuskunta FINIKORin, sekä Autosuojaamo Haarniska Oy:n kanssa. Tämä yhteistyö on poikinut myös meille mahdollisuuden päästä FINIKOR-ketjun ja RESURS BANKin rahoitusjärjestelmän piiriin.

Nyt voit, vaikka samalla kertaa, hankkia meiltä maan parhaat suojat autoosi niin pintapuolelle, kuin alustaankin ja säätää FINIKOR-RESURS BANK-rahoituksellamme itsellesi sopivan maksuajan ja kuukausierät yhdestä kuukaudesta aina 72 kuukauteen saakka.

FINIKOR-RESURS BANK-rahoituksella:
• kaikki näillä sivuilla esitellyt GlossPoint -tuotteet ja palvelut
• kaikki FINIKOR -tuotteet ja palvelut.

TEE LUOTTOHAKEMUS TÄÄLLÄ
(luottohakemus toimii varmimmin uusimmalla Internet Explorer -selaimella)

Tutustu täällä FINIKOR-palveluihin


Kovan kysynnän takia Finikor ja Resurs-Bank ovat jatkaneet täysin kulutonta rahoituskampanjaa vielä toisella kuukaudella! Nyt siis vielä tämä kuukausi aikaa saada käsittelymme vuoden korottomalla ja kuluttomalla osamaksulla! 

 

Innovatiiviset uuden sukupolven autonhoitotuotteet. Jatkuvassa kehitystyössä on hyödynnetty nanoteknologian suomia ylivoimaisia ominaisuuksia.
Teemme Venture Shield kiveniskusuojauksia takuutyönä tarpeiden ja toiveiden mukaan räätälöitynä.
Tarjoamme nyt SMARTSERVICE:n konseptin mukaista nahkaverhoilujen korjauspalvelua Keski-Suomen alueella.
Meiltä kaikki tarvittavat ajoneuvojen hoitoon liittyvät palvelut nykyaikaisin menetelmin sekä perinteisempiä kestopinnoitteita.
Facebook Finikor Rahoitus