Vahaus


Vahan tehtävä on olla suoja maalipinnan ja sitä vahingoittavien ulkoisten tekijöiden välillä. Ilman vahan antamaa suojaa maalipinta vaurioituu nopeasti himmeäksi maantiesuolan, auringon UV-säteilyn, ilmansaasteiden ym. tekijöiden vuoksi ja on hankala pitää puhtaana. Vahauksessa on syytä käyttää tarkoitukseen sopivaa vahaa huomioiden maalipinnan kunto. Ennen kaikkea vahaus on suoritettava niin puhtaaseen maalipintaan kuin se suinkin on mahdollista.

GlossPointilla saat laadukkaan vahauksen ajoneuvoosi. Pesemme pinnan aina tarpeeseen sopivilla pesuaineilla. Poistamme puiden pihkat ja mahlat, nastapölyn, maantiepien ja muut likatahrat, jotka eivät pesussa lähde, tarvittaessa koneellisesti (varsinaisesta koneellisesta kiillotuksesta veloitamme erikseen). Valittavana on Concept Chemicalsin, Dodo Juicen, Cartecin, ym. valmistajien. huippuluokan vahoja, joista varmasti löytyy jokaiseen tarpeeseen sopiva vaha. Viimeistelemme vahauksen uudistamalla ja hoitamalla kumi- ja muoviosat.

Hinnat alkaen 70€

Innovatiiviset uuden sukupolven autonhoitotuotteet. Jatkuvassa kehitystyössä on hyödynnetty nanoteknologian suomia ylivoimaisia ominaisuuksia.
Teemme Venture Shield kiveniskusuojauksia takuutyönä tarpeiden ja toiveiden mukaan räätälöitynä.
Tarjoamme nyt SMARTSERVICE:n konseptin mukaista nahkaverhoilujen korjauspalvelua Keski-Suomen alueella.
Meiltä kaikki tarvittavat ajoneuvojen hoitoon liittyvät palvelut nykyaikaisin menetelmin sekä perinteisempiä kestopinnoitteita.
Facebook Finikor Rahoitus