Kiveniskusuojaus - Venture Shield


Nyt saatavana entistäkin kirkkaammat ja huomaamattomammat Venture Shield Ultra kiveniskusuojat. Venture Shield suojaa tehokkaasti maalipintaa kulutukselle aroissa kohteissa, kuten oviaukkojen reunat tai esim. takapuskurin päältä. Sopii suojaksi myös ajovaloumpioille.Ventureshield Ultra ™ 3M
VentureShield on kirkas, kiiltävä, kellastumaton ja äärimmäisen joustava. Se muotoutuu hyvin kuperille pinnoille eikä muuta ajoneuvon ulkonäköä.

Kiveniskusuojat mittatilaustyönä

Teemme kiveniskusuojauksia takuutyönä tarpeiden ja toiveiden mukaan räätälöitynä.

Käyttämämme kiveniskusuoja, Venture Shield Ultra, on alle 0,22mm paksu, äärimmäisen kestävä ja lähes huomaamaton, parasta, mitä markkinoilta on saatavilla. Kalvon ohuuden ansiosta se soveltuu erinomaisesti muodoltaan vaikeimpienkin kohteiden suojaamiseen. Kalvo kiinnitetään erityisellä kiinnitysnesteellä, joka takaa kalvon pysyvyyden ja kirkkauden sekä estää kuplien muodostumisen kalvon ja suojattavan pinnan väliin. Myönnämme asentamillemme Venture Shield Ultra- kiveniskusuojille kuuden vuoden takuun irtoamista, halkeilua ja kellastumista vastaan. Pesu- ja hoitotoimet voidaan suojakalvotetussa ajoneuvossa suorittaa normaaliin tapaan.


Ajovaloumpion suojausta


Tyypillisiä moottoripyörän suojauskohteita

 

 

Ominaisuuksia:
-Täydellisen läpinäkyvä
-Tehokas suojaus
-Ei kellastu
-Ei repeä tai kupli
-Ei halkeile
-Ei "appelsiinipintaa"

Tyypillisiä käyttökohteita
Autot:
-puskurit
-helmat ja kynnykset
-valot, (valotehoa heikentämättä)
-ovenkahvakupit
-jne

Moottoripyörät:
-tankki
-laukut
-ajovalo, (valotehoa heikentämättä)
-lokasuojat ja katteet jne.