GlossPoint - Autojen pintakäsittelyjen erikoisliikenano

GlossPoint -autonhoidon erikoisliike


GlossPoint on keväällä 2008 perustettu ajoneuvojen maalipintojen kunnostuksiin ja suojakäsittelyihin erikoistunut yritys. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota testattuja huipputuotteita erityyppiset tarpeet huomioiden. Maalipintakäsittelyjen lisäksi tuotteisiimme kuuluu paljon muita auton hoitoon liittyviä palveluita.

Niin autot kuin niiden maalipinnatkin ovat vuosien saatossa kehittyneet huimasti. Vuosikymmenien kokemus alalta ja tuhansien maalipintakäittelyjen tuoma ammattitaito sekä johtavien autokemikaalivalmistajien parhaat tuotteet takaavat esimerkillistä laatua myös Sinun ajoneuvollesi. GlossPoint seuraa jatkuvasti alan kehitystä hakien niitä tuotteita, jotka parhaimmin soveltuvat skandinaavisiin erityisolosuhteisiimme.

Innovatiiviset uuden sukupolven autonhoitotuotteet. Jatkuvassa kehitystyössä on hyödynnetty nanoteknologian suomia ylivoimaisia ominaisuuksia.
Teemme Venture Shield kiveniskusuojauksia takuutyönä tarpeiden ja toiveiden mukaan räätälöitynä.
Tarjoamme nyt SMARTSERVICE:n konseptin mukaista nahkaverhoilujen korjauspalvelua Keski-Suomen alueella.
Meiltä kaikki tarvittavat ajoneuvojen hoitoon liittyvät palvelut nykyaikaisin menetelmin sekä perinteisempiä kestopinnoitteita.
Facebook Finikor Rahoitus